Green Steam – Self Service Steam Car Wash and Vacuum Cleaners

Küldjön üzenetet

Az Önök adatainak kezelője a Green Steam sp. z o.o. sp. k. Az adatok feldolgozásra kerülnek termékeink és szolgáltatásaink közvetlen marketingjére. Az adatkezelés jogalapja az Adminisztrátor jogos érdeke.

Téli kárpittisztító folyadék

INT-Z téli folyadékot a kárpittisztításhoz, a Self-Service gőz automatákkal történő használatra szánták, téli időszakban, amikor az érintésmentes autómosókon működő gépek különösen kitettek a környezeti tényezőknek. A speciális formulának köszönhetően a folyadék nem fagy meg nagyon alacsony hőmérsékleten sem (égészen -30o-ig).

Az INT-Z téli folyadék konzisztenciája és tulajdonságai biztosítják, hogy ne tömíti el a szivattyút sem a tisztítószer-adagoló rendszer egyik elemét sem. Az érintésmentes autómosók és az önkiszolgáló autómosók környezetében működő gőztisztítók igénylik az olyan szert, ami szintén biztonságos az eszköz számára és nem okozza annak a zavarát (beleértve a szivattyú eltömődését), de amely hatékony és biztonságos a tisztítandó felületekre. Ilyen szer valójában az INT-Z az önkiszolgáló gőztisztítókhoz.

 Vissza